Hem » Skicka bidrag till Broderiakademin

Skicka bidrag till Broderiakademin

Har du något du vill berätta för andra broderiintresserade? Skicka in en text, förslag eller synpunkter för publicering i tidskriften och/eller på hemsidan! Klistra in din text nedan, men behåll gärna en kopia på din egen dator i fall något oförutsett inträffar (teknikproblem!). Läs igenom våra skrivtips innan du skickar.

Till kalendariet

Gäller ditt bidrag en utställning eller workshop behöver vi all information på en gång. Vi tar inte emot dokument eller pdf-inbjudningar utan ber att du skickar informationen via mejl eller formuläret nedan. Vi vill veta:

  • start- och slutdatum
  • plats, gatuadress, ort
  • utställningens namn/titel
  • 1-4 rader om vilka som deltar, öppettider eller innehåll
  • eventuell webbadress till mer information

Ta gärna en titt i kalendariet för att se hur det kommer att se ut. Var gärna ute i god tid då det ibland dröjer 1-3 veckor innan vi har möjlighet att lägga in ditt evenemang!

Bilder/vernissagekort publiceras inte i kalendariumet då dessa inte är länk- eller sökbara på hemsidan.

Om bilder

Broderade verk publiceras i samband med text om dem, eller i galleriet. För att få visa dem behöver vi ha ett bildintyg först.

Mejla dina bilder till galleriet en i taget med bildtext som ska inkludera verkets titel, material/idé samt ev. fotografens namn, till hanna [AT] broderiakademin.nu

Alla andra ärenden via formuläret nedan:

Bidrag/broderitips
Skicka in ett bidrag till hemsidan