Hem » Hitta kursledare

Hitta kursledare

Håller du kurser i och kring broderi så kontakta BRAK så berättar vi det för våra medlemmar! Letar du efter en kursledare till workshop eller kurser hjälper vi gärna till. Här är några förslag nedan.

Vill du vara med

Alla som håller kurser inom broderi och textilt skapande är välkomna att skicka in ett dokument till BRAK, så lägger vi upp det här! Vår ambition är att denna lista ska växa sig lång! Gör ett pdf-dokument och ange ditt namn, ev. länkar och kontaktuppgifter, vilka ämnen du kan hålla kurs i samt en kort beskrivning av kursupplägg. Vi vill också gärna veta var i landet du kan hålla kurser!

Kursledare i broderi etc

Ann-Marie Alskog – testa på screentryck. Ann-Marie infoblad (pdf)

Madelene Edlund – Brodera i litet format, hitta lusten, färg & stygn. Om ni har andra önskemål kontakta Madelene på: info (at) designmadde.se. Besök också Madelenes blogg för mer information. Kursexempel: Brodera ofta, mer och hela tiden (pdf)

Renée Rudebrant – Formgivning. Struktur och ytor. Lek med stygn och inspirationskurser. Renée infoblad

Elisabet Jansson – Yllebroderi. Experimentellt tygtryck. Lek med trådar, tyger och stygn. Andra önskemål? Hör av er via e-post elisabet.jansson@tele2.se, eller tel 0581-70178. Besök även Elisabets blogg Textila inslag

Pian Bates & Kristina Blixt. Vi har endagskurser i Atelje Knut i Dimbo utanför Tidaholm. Alla som har ett lustfyllt intresse för broderi är välkomna. Vi ordnar gärna extra kurser på begäran. Vi kan också tänka oss att resa. Mer info hos Bates & Blixt.

Elisabet Johansson Jonsson
är textillärare på Mullsjö folkhögskolas textila kurser, samt textil konstnär. Arbetar främst med måleri och textiltryck i bilder och konsthantverk. Kontakta henne på e-post: elisabeth.jjonsson.mullsjo (at) folkbildning.net