Hem » Vad är en lokalgrupp i Broderiakademin?

Vad är en lokalgrupp i Broderiakademin?

Brodera tillsammans i Broderiakademin. Foto: Hanna Andersson, 2010

Tycker du om att brodera tillsammans med andra? Att inspireras i grupp, att utbyta idéer och samarbeta över projekt, utställningar eller gemensamma broderier? Då kan du gå med i någon av Broderiakademins drygt 40-tal lokalgrupper runt om i Sverige!

Du är varmt välkommen att komma förbi och se vad vi gör!

Grupperna träffas och arbetar helt självständigt men måste hålla sig till akademins syfte och ändamål. Alla i de lokala grupperna är medlemmar i Täcklebo Broderiakademi. Grupperna är öppna för alla som är med i Broderiakademin, eller planerar att gå med inom kort. Allt arbete görs ideellt, men styrelsen hjälper gärna till om möjlighet finns.

Varje medlem kan knyta andra medlemmar till sig för att bilda lokala broderigrupper. Det kan bildas nya grupper på en ort där det redan finns en grupp, det finns ingen maxgräns!

Välj en kontaktperson

Det är viktigt att någon är kontaktperson gentemot styrelsen i varje grupp. Ibland behöver vi nå er med frågor eller information. Det är denna person som är kontaktperson så att nya medlemmar kan hitta till lokalgruppen. Den personen utser ni tillsammans, och vad denne ansvarar för bestämmer ni själva.

Här på hemsidan hittar du en del av det som händer i Broderiakademins lokalgrupper.

Riktlinjer

Under Föreningen ; Viktiga dokument i menyn på hemsidan hittar du vår verksamhetsplan, informationsbroschyr samt Riktlinjer för lokalgrupper. Läs gärna det!

Håll kontakten

Har du frågor kan du kontakta Ann Samuelsson, lokalgruppsansvarig i styrelsen. Hon vill veta vilken ort ni träffas på, vad ni kallar er samt få uppgifter om vem ni utsett till er kontaktperson.

Nya grupper, byte av lokalombud eller uppdaterad kontaktinformation anmäls till Ann så snart som möjligt, via e-post: ann [AT] broderiakademin.nu