Hem » Våra nyheter

Rapport från styrelsemöte i Jönköping (#1 2017)

Publicerat av on 15 februari, 2017 – 10:00Ingen kommentar

Skarvsömsnåldyna, Foto  Madelene Edlund

Vi träffades i Hemslöjdens Hus där det pågick en mycket inspirerande utställning av skarvsöm och luffarslöjd. Här kommer vår rapport från styrelsemötet i Jönköping 27 (eftermiddag) och 28 (förmiddag) januari 2017.

Det var många dokument att diskutera och gå igenom inför årsmötet i Umeå och det tog sin lilla tid. 2018 äger årsmötet rum i Västerås. Vem vill ordna mötet 2019?

Andra saker som togs upp var bland annat nytt bokföringssystem som gör det lättare att hantera medlemsregistret, en bok inför 25-årsjubiléet 2018 där alla lokalgrupperna kunde presenteras, en BRAK-grupp på Facebook, tänkbara tema för tidningen, uppdelning av arbetsuppgifterna inom styrelsen.

Eva Albrektsson som ingår i valberedningen besökte oss lördag förmiddag. Valberedningens förslag finns att läsa tillsammans med övriga årsmötesdokument på hemsidan som vi hoppas ni tagit del av, nu finns även en ekonomisk årsredovisning inlagd där.

Lagom till förmiddagskaffet kom några damer från jönköpingsgruppen och det var roligt att träffa dem och höra lite om vad de gör i gruppen.

På fredagskvällen innan det var läggdags träffades vi och broderade våra stygn.

Se även: Tidigare rapporter från styrelsemöten i Broderiakademin.

Text: Christina, sekreterare
Foto: Madelene Edlund