Broderi till företag

Vill du hjälp vår förening? Så fall kan du beställa ett broderi med er företagslogga.

Får företagsloggor på olika typer av textilier, från kläder till väskor och accessoarer. Vi har en stor mängd färger och trådar tillgängliga för att matcha företagets färger och skapa en professionell och snygg look. Här är några exempel på loggor som vi skulle kunna brodera:

Lite inspiration

  • En sol med strålar runt omkring för ett företag som säljer solskyddsprodukter.
  • En glödlampa eller annan symbol för innovation och kreativitet för ett teknikföretag.
  • En logotyp som representerar hållbarhet och miljövänlighet, som en grön bladform eller en återvinning symbol, för ett företag inom miljövänlig teknik eller hållbara produkter.
  • En djurfigur som representerar styrka, snabbhet eller intelligens, till exempel en tiger, örn eller delfin, för ett företag som säljer sportartiklar eller träningsutrustning.
  • En företagslogotyp med snygga typsnitt och en enkel, stilren design, för en mer formell och professionell look, som skulle passa till exempel en advokatbyrå eller finansiellt företag.
  • En rolig eller lekfull logotyp med figurer, symboler eller mönster som skulle passa till exempel ett barnvänligt företag eller ett företag som vill visa upp sin mer avslappnade sida
  • Bilar eller bildelar som AD-bildelar beställt ifrån oss tidigare på en duk till deras kontor.

Varför beställa ett broderi?

Broderi är en unik och tidskrävande teknik som används för att skapa mönster. Därtill har historiska anor i Sverige och är en del av en unik hantverkstradition som främst utövats av kvinnor.

Broderi skiljer sig från andra dekorativa tekniker genom sin höga kvalitet och hållbarhet. Att använda broderi för att skapa en logotyp eller ett varumärke ger en mängd fördelar.

Broderi känt för att ha en mycket hög kvalitet och hållbarhet. Eftersom trådarna sys direkt in i tyget, skapar det en stark och pålitlig förbindelse som inte kommer att slitas bort eller blekas över tiden. Detta innebär att logotypen kommer att se snygg och professionell ut under en lång tid, vilket kan hjälpa till att bygga och stärka varumärkesidentiteten.

Broderi skapar också en känsla av lyx och kvalitet till varje produkt som det används på. Det ger en unik och personlig touch som kan bidra till att skapa en högre uppfattning om produkten eller företaget som det representerar.

Vi hoppas med detta att fler företag vänder sig till oss och på så sätt hjälper föreningen att föra denna hantverkstradition vidare.

Garnvägen 99, 112 88 Garnstorp, Sverige | Telefon: 0321-11 22 33 | E-mail: info@broderiakademin.nu

© 2023