Hem » Våra nyheter

Broderiakademins nya hemsida!

Publicerat av on 9 oktober, 2011 – 12:1436 kommentarer

Välkommen till Broderiakademins hemsida!

Hemsidan har fått sig ett ansiktslyft och flyttat in i nya kläder! Anledningarna till att styrelsen valt att ”ändra om” på det här viset är flera.

Nya hemsidan i wordpress

Vi hoppas att:

  • det på Broderiakademins hemsida verkligen ska synas att det händer mycket inom vår organisation – hela tiden
  • Broderiakademin ska kunna locka nya medlemmar och inspirera fler till att brodera
  • att hemsidan ska bli ett forum för direkt kommunikation mellan alla oss som broderar, både medlemmar och icke-medlemmar (se Skriv en kommentar nedan)
  • erbjuda nya tekniska funktioner för att du ska kunna ta del av informationen på flera sätt (du kan till exempel få alla nya inlägg direkt till din epost)
  • det blir lättare att hitta rätt när navigeringsmenyn (som syns högst upp med undermenyer och sökfunktion) följer med och ser likadan ut på varje sida

Skriv en kommentar

Använd kommentarsfunktionen som finns under varje nytt inlägg. När till exempel bilder av nya broderier syns kan du nu skriva en kommentar direkt i anslutning till det du ser! Prova gärna här nedan! (Nya kommentarer måste godkännas innan de visas, men andra gången du kommenterar efter att ha blivit godkänd visas din kommentar direkt på sidan. Detta för att förhindra spam). Senaste kommentarerna syns i högerkolumnen av alla sidor!

Gästboken har tagits bort – men inte möjligheten att göra sig hörd!

Gör din röst hörd

För att något ska hända på hemsidan är det viktigt att du skickar in bidrag! Vi vill gärna ha fotografier av ditt eget färdiga broderi till gallerier med Fritt Broderi som fortfarande finns kvar. Personligen tycker jag det vore roligt med fler personliga reflektioner och berättelser, det som handlar om bara dig och ditt broderande.

Vi efterlyser berättelser om vad ni gör i lokalgrupperna (lokalgruppen i Jönköping har t.ex nyligen och mycket föredömligt skickat in bilder från ett gemensamt äppelbroderi samt hur man broderat i rött, blått, gult och grönt med en massa härliga broderibilder), nyheter om utställningar, kurser, möten, resor, böcker och länkar! Precis som vanligt alltså. Tänk om alla +900 medlemmar kunde skicka in ett bidrag – vilken härlig mängd information och inspiration vi skulle få här då!

Broderiakademins ändamål,

som det står preciserat i stadgarna, är att:

  • främja broderiet som konstnärligt uttrycksmedel
  • öka medvetenheten om broderiets tradition
  • främja möjlighet till broderiets vidareutveckling
  • skapa nya arenor för broderiet att möta publiken
  • vara ett forum för att stärka samhörigheten mellan dem som arbetar med broderi

Med denna hemsida hoppas Broderiakademins styrelse att vi möter alla dessa förväntningar – tillsammans!

Gamla hemsidan

Tack Lena!

Den gamla hemsidan har varit omtyckt av många. Lena Lundgren, som uppdaterat den, har gjort ett fint jobb med den under de gångna åren och det tackar vi varmt för!

Jag som fått förtroendet av styrelsen att göra om och förvalta den nya hemsidan heter Hanna Andersson. Jag är journalist och har tidigare arbetat som webbdesigner, redaktör och informatör. Jag sitter med i styrelsen och ni har läst mina texter i medlemstidningen i ungefär två år nu. Ta gärna kontakt med mig om du vill!

årsmötet invigs den nya hemsidan officiellt. Fler undersidor och länkar kommer också att läggas till. En hemsida är alltid ett pågående arbete.

Text: Hanna Andersson