Hem » Galleri, Huvudnyhet

I vårt galleri

Publicerat av on 1 januari, 2017 – 22:23Ingen kommentar
Elsa Agélii, 2015

Elsa Agélii

Det publiceras nya broderier i broderigalleriet lite då och då, så kika gärna in och bli inspirerad. Du som är medlem är varmt välkommen att skicka in ett av dina fria broderier, speciellt om du aldrig gjort det förut. Vi vill gärna se vad just du broderar. Hur man gör kan du läsa om längst ned på sidan.


Fritt broderi av Ann-Kristin Larsson

Ann-Kristin Larsson

Klicka gärna på nya bilder för att läsa eventuella detaljer om respektive broderi. Du kan även lämna en kommentar till brodösen under varje bild, vilket alltid är uppskattat.

Som medlem är du varmt välkomna att skicka in dina bilder till Broderiakademins galleri.

Tidigare broderier

Tidigare galleribilder finns här.

Nya bilder

Vill du att ditt broderi visas i galleriet? Alla medlemmar är varmt välkomna att skicka in bilder till galleriet, även nybörjarbrodöser, brodörer och ni som redan finns med sedan tidigare. Skicka en bild i taget till webbredaktör Hanna Andersson på hanna[AT]broderiakademin.nu (ersätt AT med ett snabel-a). Bifoga bilden istället för att infoga den i texten, så blir kvalitén bättre. Döp gärna bilden till ditt namn, inga mellanslag eller åäö-tecken.

OBS: Skriv gärna lite om ditt broderi. Vi vill gärna veta broderiets titel och lite om material, stygn, idé/inspiration och dess storlek.

Har du ett bildbehandlingsprogram spar bilden i 72 dpi, och 550 pixlar bred utan ram eller kanter. Vet du inte vad dessa mått betyder skicka in bilden ändå så fixar vi det åt dig.

Men innan vi kan publicera din bild måste vi ha ett påskrivet Bildbevis. Du behöver bara skicka ett bildbevis, det gäller framöver. Du kan skriva ut det dokumentet via hemsidan.

 

Skriv gärna en kommentar!

Skriv din kommentar nedan!

Kommentera inlägget/innehållet ovan - inget annat. Inga personangrepp. Inget spam!


En bild som representerar dig visas om du registrerat dig via Gravatar! För att få din egen globalt-igenkännbara-avatar, registrera dig på Gravatar.

Om du länkar till den här sidan skickas trackback från din sida till oss. Du kan också prenumerera på dessa kommentarer via RSS.